Overleghoekjes

Binnen het pand van Saltro was te weinig ruimte voor 'kort en/of informeel overleg'. Samen met Make it Real en de afdeling facilitair zijn we gaan zoeken naar bestaande zitelementen, maar dat kwam al snel ver boven het budget uit. Daarop is een ontwerp gemaakt wat én functioneel is én binnen het budget past. 

De eerste schets is gebaseerd op standaard 'bankjes' en daarmee leidend geweest voor het eindproduct. Er is gekozen voor een duurzame houtsoort en in het ontwerp en de productie is er gelet op minimaal materiaalverlies. De zitelementen zijn bekleed in de huisstijlkleuren en ook de zelfgemaakte panelen (voor het dempen van het geluid) zijn in deze kleuren bekleed. Op locatie is alles samengevoegd en in de grote hal geplaatst. De uiteindelijke zithoek bestaat uit 6 'bushokjes' die afzonderlijk van elkaar te plaatsen zijn.