Over MetPeter

Creatief en persoonlijk

De naam MetPeter is ontstaan uit het idee van samenwerken. Samenwerk met de klant, maar ook met leveranciers zoals drukkerijen, programmeurs en signmakers. En eigenlijk ook omdat het makkelijk is met het opnemen van de telefoon ;-)

Ik ben in 2002 begonnen, de nadruk lag toen vooral op grafisch ontwerp van printmedia. Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en is naast grafisch ontwerp ook het 'creatief meedenken' een onderdeel van de werkzaamheden geworden. Dit is per opdracht meedenken over de praktische uitvoerbaarheid en het beschikbare budget optimaal benutten. Maar ook inhoudelijk: wat is het doel en hoe moet het eruit komen te zien.

In de afgelopen jaren hebben heel wat uiteenlopende opdrachten de revue gepasseerd. Van huisstijlontwerp tot standbouw en van bewegwijzering en interieurbouw tot boekvormgeving. Ik ben natuurlijk niet op alle fronten sterk, daarom heb ik inmiddels een groot netwerk van specialisten die ik kan inschakelen. Denk daarbij aan programmeurs, interieurbouwers, signmakers etc.